Hrana se ne baca

Vodič

SAZNAJTE KAKO PRAVILNO ČUVATI I ZAMRZAVATI NAMIRNICE

Tim Nutriklinike savjetuje kako ispravno čuvati i zamrzavati namirnice i tako im produžiti trajanje.

  • Mliječni proizvodi
  • Ostalo
  • Povrće
  • Voće
Voće

Ananas

Voće

Avokado

Voće

Banana

Voće

Bobičasto voće

Voće

Breskve i nektarine

Povrće

Brokula

Povrće

Bundeva

Povrće

Celer

Povrće

Cikla

Povrće

Cvjetača

Povrće

Češnjak

Povrće

Čili papričice

Ostalo

Čokolada

Voće

Dinja i lubenica

Ostalo

Gljive

Voće

Grožđe

Voće

Jabuke

Voće

Jagode

Ostalo

Jaja

Mliječni proizvodi

Jogurt

Povrće

Kelj

Voće

Kivi

Povrće

Korijen peršina

Ostalo

Kruh

Voće

Kruške

Povrće

Kukuruz

Povrće

Kupus

Voće

Limun

Povrće

Luk

Povrće

Mahune i ostale grahorice

Voće

Mango

Voće

Marelice

Mliječni proizvodi

Maslac

Ostalo

Meso

Povrće

Mladi luk i vlasac

Mliječni proizvodi

Mlijeko

Povrće

Mrkve

Voće

Naranče, mandarine, klementine, grejp

Povrće

Paprike

Povrće

Patlidžan

Povrće

Poriluk

Povrće

Prokulice

Povrće

Rajčica

Povrće

Repa

Ostalo

Riba i morski plodovi

Ostalo

Riža

Mliječni proizvodi

Sir

Povrće

Svježi krastavac

Voće

Šljive

Povrće

Šparoge

Povrće

Špinat

Povrće

Tikva

Povrće

Tikvice

Ostalo

Tjestenina

Voće

Trešnje i višnje

Mliječni proizvodi

Vrhnje

Tim NutriKlinike:

Nenad Bratković, mag.nutr., univ.mag.pharm.

Barbara Kolarić, mag.nutr.

Veronika Gotal, mag.nutr.

SAVJETI

Što s ostacima hrane?

Marin Medak, vlasnik restorana Rougemarin i zagovaratelj zero waste koncepta kulinarstva

Saznajte više

Newsletter

PrIJAVi se i najbolji savjeti stižu u tvoj inbox